Γιατί δίνουμε υποτροφίες για το τμήμα Αγροτικής Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ;

ypotrofies759x500

Το τμήμα Αγροτικής Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ έχει επτά έτη ζωής. Επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Κος Περουλάκης Ιωάννης Γεωπόνος, ΜΒΑ και διευθυντής της συμβουλευτικής εταιρείας Περουλάκης – Κώττα Ο.Ε..

Στο τμήμα Αγροτικής Οικονομίας διδάσκουν αξιόλογοι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται κυρίως στην αγορά εργασία και λιγότερο πανεπιστημιακοί εκπαιδευτές. Οι σπουδές έχουν διάρκεια δύο έτη και κύριος στόχος είναι η επαφή των σπουδαστών με την αγορά εργασίας και λιγότερο με την παραγωγική διαδικασία στη γεωργία και κτηνοτροφία.

Θεωρούμε ότι η σύνδεση με την αγορά, η μεταποίηση προϊόντων, η πιστοποίηση προϊόντων, οι εξαγωγές, κλπ είναι θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα το σύγχρονο αγρότη και κτηνοτρόφο και σε αυτά προσπαθούμε να εστιάσουμε στα δύο αυτά έτη σπουδών.

Για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020 μετά από σύσκεψη με τη διοίκηση αποφασίσαμε να δώσουμε στοχευμένες υποτροφίες σε νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται ήδη με τη γεωργία ή και την κτηνοτροφία. Η υποτροφία καλύπτει ένα έτος σπουδών.

Οι συνεργάτες που επιλέχθηκαν μέχρι σήμερα και διαθέτουν αυτές τις υποτροφίες είναι οι παρακάτω:

  1. Περουλάκης Ιωάννης Γεωπόνος, ΜΒΑ με έδρα τη Λάρισα
  2. Μουσελίμης Βασίλειος Γεωπόνος, ΜΒΑ με έδρα τη Θεσπρωτία
  3. Δημόκας Γεώργιος Γεωπόνος, MSc, PhD με έδρα το Βόλο
  4. Πετσάνη Δόμνα Γεωπόνος, MSc με έδρα το Βόλο
  5. Λούτα Σταυρούλα Γεωπόνος, με έδρα τη Δεσκάτη Γρεβενών

Όσοι συνεργάζεστε με τους παραπάνω γεωπόνους και επιθυμείτε να σπουδάσετε στην ειδικότητα Αγροτικής Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να συμπληρώσετε τη φόρμα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/94mfskef3Pgt3YL88

Περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα Αγροτικής Οικονομίας μπορείτε να πάρετε από το link της ιστοσελίδας του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ:

http://www.iekdimitra.gr/el/sectors/technical-professions?r=view/2

Επικοινωνήστε μαζί μας

home  Ηρώων Πολυτεχνείου 144, 41222, Λάρισα

email 32  PeroulakisΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www  www.infoagro.gr

phone  2410551326 - 6989593525 

Facebook Fans