Η ομάδα μας

Γιάννης Περουλάκης

Γιάννης Περουλάκης

Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ // Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Σύμβουλος αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιχειρήσεων, διατηρεί ατομική επιχείρηση με αντικείμενο απασχόλησης, τις γεωργικές μελέτες, σχετιζόμενες με κοινοτικά προγράμματα (Επενδυτικά σχέδια βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Βιολογική γεωργία, Μείωση νιτρορύπανσης και άλλα), έχοντας μεγάλη εμπειρία στην σύνταξη των αιτήσεων ένταξης και υλοποίησης των εν λόγω προγραμμάτων. Είναι πιστοποιημένος από το ΓΕΩΤΕΕ ως συντάκτης επενδυτικών σχεδίων βελτίωσης και εσωτερικός επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας ISO 22000:2005.

Έχει υπό την επίβλεψη του συστήματα ποιότητας τροφίμων για την απόκτηση των πιστοποιητικών AGRO 2.1 – 2.2 και GlobalGap

Είναι σύμβουλος συνεταιρισμών και επιχειρήσεων

Έχει απασχοληθεί ως εκπαιδευτής σε διάφορες δομές διδάσκοντας γεωργοοικονομικά μαθήματα (Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, Οργάνωση και διαχείριση γεωργικών εκμεταλλεύσεων, κλπ). Επίσης έχει απασχοληθεί σε προγράμματα ΤΟΠΣΑ σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει συνεργασθεί με ιδιωτικά ΙΕΚ για την κατάρτιση προγραμμάτων σπουδών και προώθηση αυτών.

Είναι μέλος της ομάδας εργασίας του Γεωπονικού συλλόγου Λάρισας που ασχολείται με την εφαρμογή κοινοτικών προγραμμάτων.

Συνεργάζεται με την Εφημερίδα «Αγροτική Έκφραση», αρθρογραφώντας και είναι διαχειριστής του αγροτικού site www.thessalikigi.gr καθώς επίσης και πολλών εργαλείων Social Media (Facebook, Twitter, Snapchat) με σκοπών την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων.

Ερημία Κώττα

Ερημία Κώττα

Γεωπόνος ΤΕ

Είναι τεχνολόγος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής με μεταπτυχιακό στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων.

Έχει εργαστεί σε συνεταιρισμούς ως συντάκτρια δηλώσεων ΟΣΔΕ, στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στην εταιρεία κύριο αντικείμενο ενασχόλησης είναι η σύνταξη μελετών σχετικών με τα αγροπεριβαλλοντικά προγράμματα (βιολογική γεωργία, βιολογική κτηνοτροφία, μείωσης νιτρικών, κλπ)

Παρασκευή Μπούκη

Παρασκευή Μπούκη

Γεωπόνος - Τεχνολόγος τροφίμων Π.Ε. // Associate Food Manager

Eίναι Γεωπόνος Γεωργικών Βιομηχανιών Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΠΘ (1997) και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή». Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του ΕΟΠΠΕΠ και του ΕΦΕΤ.

Έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Ποιοτικού Έλεγχου & μέλος του τμήματος R&D στη βιομηχανία τροφίμων καθώς και σε εργαστήρια ελέγχου τροφίμων για αρκετά έτη. Επίσης εργάστηκε και ως συνεργάτης στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Καρδίτσα) σε διάφορα εργαστηριακά μαθήματα και συμμετείχε συγχρόνως ως ερευνήτρια σε ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Κύρια ενασχόλησή της είναι η συμβουλευτική σε εταιρείες τροφίμων για την ανάπτυξη και υποστήριξη Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων & Διασφάλισης Ποιότητας καθώς και η εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων εργαζομένων και στελεχών επιχειρήσεων τροφίμων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

home  Ηρώων Πολυτεχνείου 144, 41222, Λάρισα

email 32  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www  www.infoagro.gr

phone  2410551326

Facebook Fans